Vi rengör Sverige

specialrengoringar-tvatt-spolning-fasadrengoring-stad-avancerade-stadtjanster-angrengoring (1)

Här presenteras fortlöpande information om vårt franchisearbete över Sverige med Klotterkonsulten AKS ® & Specialrengöringar Sverige ®

250x350

Vill du bli en av oss så skall du läsa vidare här!

webbsidor

Bli franschisetagare till Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige®

Nu erbjuder vi duktiga människor att bli franschisetagare till Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® i följande län.

Skibdal Capital Management AB erbjuder nu en möjlighet för drivna, engagerade personer runt om i Sverige att bli franchisetagare till affärsmodellerna och koncepten Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® Detta för att underlätta expansion och för att få möjlighet att skapa stora synergieffekter på alla plan.

Som franchisetagare inom Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® får man tillgång till ett väl fungerande nätverk där erfarenheter kan utbytas och där fördel kan dras av den samlade kompetensen hos de olika enheterna i kedjan.

Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® är starka varumärken inom sina respektive nischer, med en mycket hög igenkänningsfrekvens runt om i Sverige. Som franchisetagare får man del av varumärkets positiva associationer och det grafiska material som hör till detta. Det gör att franchisetagaren kan fokusera på säljprocessen på den lokala marknaden och få support av franchisegivaren inom områden som marknadsföring, företagsförsäljning, IT-lösningar och liknande.

Välutbildad och kompetent personal är en nyckel för att lyckas inom servicebranschen, därför satsar vi mycket engagemang och kraft på att våra medarbetares utbildas genom vår egen försorg. Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® satsar på att rekrytera och behålla den bästa personalen på marknaden och att kontinuerligt vidareutbilda personalen inom deras olika arbetsområden.

Produktportföljen är sammansatt av tjänster och produkter av hög kvalitet som fyller en lucka på marknaden och som är beprövade samt populära hos våra kunder. SCM AB ser goda framtidsutsikter för nischtjänsterna som erbjuds inom de två koncepten och för kedjan i synnerhet.

Att bli bäst i Sverige.

Att starta ett klottersföretag kan vara din bästa investering någonsin. Utvecklingen inom våra företag är stark och ger goda vinster, tillväxten är tvåsiffrig.

Vi arbetar efter en svensk modell och tar stor hänsyn till synpunkter som kan förenkla och förbättra vår vardag. Systemet bygger på att du som franchisetagare är aktiv på samtliga möten där alla franchisetagare träffas och byter erfarenheter.

Vårt mål är att du som franchisetagare ska uppleva oss som en partner, en hjälpande hand och en livboj. Helt enkelt en familj – där vi alla hjälps åt.

VD – Kristian Skibdal har ordet

”Vi söker dig som helhjärtat vill ägna dig åt att skapa en spännande framtid tillsammans med oss och som alltid gör ditt yttersta för att ge våra kunder bästa möjliga service.”

Klotterkonsulten AKS® & Specialrengöringar Sverige® drivs av egna företagare som mot en avgift får ta del av konceptets affärsidé, kunskap och erfarenhet. Eftersom konceptet är väl beprövat är risken med att starta eget relativt liten och chansen till lönsamhet ganska stor.

Vi erbjuder en fungerande affärsidé med gemensamma rutiner för bland annat utbildning, information, marknadsföring, ekonomi, och inköp. Det gör att du som franchisetagare kan koncentrera dig helt på dina kunder och försäljningen på din lokala marknad.

“Franchising bygger på ett långsiktigt samarbete som regleras av ett franchiseavtal.”

Tänk på det här

Våra förväntningar på dig är höga. Ett krav för att kunna bli franchisetagare är att du har en stark vilja att lyckas, vi ser gärna att har erfarenhet av att driva bolag, eller att du har haft en likvärdig position. Du måste ha utbildningar eller erfarenhet som är relevant för att driva ett modernt företag inom en bransch i tillväxt.

Självklart har du ekonomi för att starta ett företag. Det är också viktigt att veta att nästan alla företag i vår bransch drabbas av likviditetsproblem under första året – vilket är en följd av betalningssystemen som råder i branschen.

Eftersom både ekonomi och kommunikation administreras via våra datasystem krävs det att du har goda datakunskaper.

Nedan finner du länkar till hemsidorna för företagen, där kan du läsa mera om de tjänster som vi erbjuder inom dessa verksamhetsgrenar.

Frågor angående hur det går till

Frågor angående hur det går till att bli franchisetagare hos oss besvaras av Kristian Skibdal som nås på direktnummer +46(0)735-164040 eller via [email protected]

Vill du sända en intresseanmälan och få ett prospekt? Skriv då en presentation av dig själv med kontaktinformation och skicka den till [email protected] eller ring oss på 08-362736.

” När förändringens vindar blåser så bygger vissa vindskydd och andra väderkvarnar ”